Straal luxe uit met een houten zwembad?

Zwembad-bouwen

Een zwembad hebben in jouw achtertuin is niet heel gewoontjes. Gewoon je zwemkleding aandoen en in de achtertuin wat ronddobberen is iets wat niet een ieder kan doen. Toch zijn er mensen die dit wel bezitten en elk moment een duik kunnen nemen. Maar hoe kun jij nu zwembad eigenaren overtreffen? Door het laten plaatsen van een houten zwembad! Bodyfit heeft al ruim 14 jaar ervaring in de wellness sector. Het aanleggen van zwembaden is daarom ook iets waar wij jou mee kunnen helpen. Bij Bodyfit kun jij jouw creativiteit de vrij loop laten. In ons showroom kun je zien wat wij allemaal voor jou kunnen doen om jouw droomzwembad realiteit te maken. Het moment je bij bodyfit terecht komt weet je dat je gegarandeerd investeert in een duurzaam en innovatief zwembad.

Prachtige-zwembad

 Waarom een zwembad van bodyfit?

Bij bodyfit helpen wij jou graag vanaf begin tot eind om jouw zwembad wensen te vervullen. Bodyfit is daarom een one stop shop. Je vindt er letterlijk alles van zwembad creaties tot onderhoudsproducten. We helpen ook na het plaatsen van jouw houten zwembad om deze goed te onderhouden. Bodyfit heeft een mogelijkheid om jouw van alle lasten te vrijwaren door jou een onderhoudscontract aan te bieden. Dit houdt in dat bodyfit na het plaatsen van jouw houten zwembad belast is met de onderhoudsbeurten van jouw zwembad. Dit maakt dat jij ten allen tijde kunt genieten van een schoon en goed werkend bad. Ook krijg je talloze tips van bodyfit over hoe je het uiterste uit je bad kunt halen. Dit doen wij zonder kosten hiervoor in rekening te brengen. Wij bieden ook tegen fikse kortingen onderhoudsproducten aan jou. Zo geniet je langer van jouw luxe zwembad.

Zwembad-bouwen

Bij ons kun je altijd terecht voor vragen over de mogelijkheden voor het aanleggen van zwembaden Wij begeleiden jou graag door het proces.