28 januari 2022

Schipperspet dames

Bekijk de schipperspet dames bij Hatland. Op de website zie je de damespet model Vanessa, een stijlvolle pet die in verschillende kleuren te verkrijgen is. Onder de afbeelding van pet Vanessa staat de prijs en daar weer onder gekleurde bolletjes, en aldaar kun je andere kleuren selecteren. Omdat een schipperspet dames echt een item is voor de herfst en winter, kan de bruine pet Vanessa precies de goede zijn. Het is een kleur wat mooi te combineren is met een jas passend bij de tijd van het jaar. Winterkleding is qua kleur wat meer ingetogen dan zomerkleding, de schipperspet dames moet daar wel bij passen.

Hatland maakt van menig vrouw een dame

Het assortiment gaat verder dan de schipperspet dames. Naast de stijlvolle petten heeft Hatland ook chique hoeden, en mutsen voor als het echt koud is. Binnen de vele hoeden voor dames zitten ook items die juist voor de zomer zijn. Je moet dan denken aan stijlvolle strorieten hoeden met een leuk sjaaltje er omheen, of juist van die nonchalante katoenen hoedjes. Bij de petten tref je weer de sportievere modellen aan, en dan moet je denken aan petjes die je in de baseball aantreft. Maar het is echt de moeite waard om ook bij de hoeden voor dames te kijken, want daar zitten prachtexemplaren bij.

Ook voor heren is er aanbod

Hatland richt zich niet alleen op de vrouw. Integendeel, een stijlvolle pet of hoed voor een heer tref je bij Hatland aan. Ook weer wederom typisch voor de zomer, winter, of daar tussenin. Een mooi voorbeeld hierin is de Trilby hat, dat is niet expliciet voor bij extreme kou of hitte. Daarbij heeft Hatland hoeden en petten voor hem en haar die bescherming bieden. Dat kan zijn tegen zonlicht, maar ook regen, of insecten zoals muggen. Het is te zien op de website van Hatland en het filteren gaat eenvoudig. Ook weer terug naar de schipperspet dames gaan is makkelijk.

Dit heb je misschien gemist