28 januari 2022
Boxpakjes

Hoge kortingen tijdens corona

Je zult het wel gemerkt hebben SALE, bijna bij ieder kledingwinkel is er wel sale in Nederland. Het is leuk voor ons als consument, maar de winkeliers hebben het zwaar te verduren gehad. Maandenlang moeten sluiten en geen omzet draaien heeft heel veel ondernemers de das omgedaan. Omdat er zo lang niks verkocht is in de winkels wordt heel veel nu tegen bodemprijzen weggedaan. Om de positieve kant er van in te zien, we kunnen in ieder geval met sale shoppen! Natuurlijk heb ik het wel over de winkels in de winkelstraat, want online sales is nog nooit zo hard gegaan. Tijdens de lockdown hebben Nederlanders massaal online geshopt.

Online doet het goed

Zoals ik eerder heb aangegeven waren de online sales nog nooit zo hoog als nu. Veel webwinkels wisten niet waar ze het vandaan moesten halen, zo hoog was de vraag nar kleding en andere producten. Ook kinderkleding webshops waren goed in de trek. Jongens of meisjeskleding konden ook gekocht worden voor mooie prijzen online.

Winkels moeten zich herpakken

De winkels in de winkelstraat moeten zich nu na de lockdown herpakken. Ook omdat er een crisis aan zit te komen, zal er een goede game-plan moeten komen! Voor sommige winkels betekent dat dat er een naast de winkel ook een webshop gaat komen, zodat de sales niet stil komt te liggen tijdens de volgende lockdown. Wat de winkels ook gaan doen ze moeten zich wel weten aan te passen, want als ondernemer moet je jezelf kunnen blijven aanpassen.

Dit heb je misschien gemist