Gezond afvallen Nijmegen met mijn personal trainer!

Afvallen Nijmegen

Afvallen Nijmegen doe ik met mijn personal trainer en dit bevalt me enorm goed! Al jaren worstel ik met mijn gewicht en een ongezond eetpatroon, maar sinds ik lid ben bij Target PT, gaat afvallen nu veel beter en weet ik dit ook op de lange termijn vol te houden.

Motiveren en leren

Afvallen Nijmegen

Ik vind het zeer motiverend om met mijn personal trainer te sporten, want ik ga iedere keer weer helemaal tot het naadje. Natuurlijk heb ik ook weleens geen zin om te gaan sporten, maar mijn trainer weet me dan toch weer over te halen. Na elke trainingssessie ben ik heel erg trots op mezelf dat ik het maar weer mooi gedaan heb. Daarnaast leer ik ook veel over afvallen en weet ik nu bijvoorbeeld welke oefeningen ik moet doen om slanker, fitter en sterker te worden. Ik ben erg tevreden met het resultaat tot nu toe!

Afvallen Nijmegen

Gezonde levensstijl op de lange termijn

Mijn personal trainer coacht me niet alleen bij het sporten, maar geeft me ook algemene tips voor een gezonde levensstijl op de lange termijn. Zo heb ik me laten vertellen dat het belangrijk is om je metabolisme te versnellen, want op die manier val je op een gezonde en effectieve manier af. Je kunt je metabolisme versnellen door bepaalde sportoefeningen te doen, maar ook door voldoende slaap en een gezond voedingspatroon. Ik heb daarom geleerd hoe ik gezonde keuzes kan maken als ik bijvoorbeeld boodschappen doe. Als je denkt dat ik nu alleen maar salades eet, dan heb je het echt mis! Ik ben juist enorm verbaasd dat ik nog steeds lekkere dingen kan blijven eten, alleen dan met mate. Wil jij ook graag afvallen Nijmegen en ben je benieuwd of een personal trainer iets voor jou kan betekenen? Boek dan snel een gratis proefles bij Target PT en ontdek ook hoe je gezond kunt afvallen op de lange termijn!