28 januari 2022
Opvang

Flexibele mogelijkheden bij kinderdagverblijf Dordrecht

Tegenwoordig worden maken steeds meer mensen gebruik van een kinderopvang. In veel gevallen heeft dit te maken met het groeiende aantal gezinnen waar beide ouders werken. Als beide ouders aan het werk zijn, kan het lastig zijn om een goede oppas voor de kinderen te regelen. Zit jij op dit moment ook in deze situatie en ben je op zoek naar een kinderdagverblijf Dordrecht? Kijk dan eens naar de mogelijkheden bij Happy 4 Kids.

De omgang met leeftijdsgenoten

Het grootste voordeel van een kinderopvang is natuurlijk dat je een geschikte oppas voor je kinderen hebt. Daarnaast is het ook nog eens zo dat je kind zich goed ontwikkeld. Dit komt voornamelijk door de omgang met leeftijdsgenoten. Door deze omgang met andere kinderen van dezelfde leeftijd, zal de stap naar het basisonderwijs veel gemakkelijk gaan.

Opvang

Flexibele tijden waarop je je kind kunt wegbrengen en ophalen

Helaas is het bij veel kinderdagverblijven zo dat de verschillende tijden waarop je je kind kunt wegbrengen en ophalen, vooraf al vast staat. Dit is bij kinderdagverblijf Dordrecht gelukkig niet zo. Hier kun je zelf bepalen op welk tijdstip je je kind wegbrengt en ophaalt.

Dit heb je misschien gemist